Arabian Nights

arabian_nights.jpgDe slotmachine Arabian Nights is een vrij eenvoudig spel, maar door Super Jackpot die je kunt winnen en die tot grote hoogten kan stijgen, is het wel super spannend! Het thema is een soort “Alladin Arabisch” met een knipoog en de symbolen bestaan dan ook uit grappig afgebeelde magische lampen, fez hoofddeksels, puntige muiltjes en kamelen. De geluidseffecten dragen ook nog bij aan het speciale sfeertje.

Spelopbouw en details

Dit videoslot is opgebouwd uit 5 rollen en 10 vaste winlijnen. Er is maar 1 inzetniveau en ook maar 1 muntwaarde van  € 0,50. De minimale inzet is dus € 0,50 de maximale inzet is (met 10 winlijnen) € 5,-. Het uitbetalingspercentage van dit videoslot is 95,6%. Er zijn Free Spins, Scatters, Wilds en Jackpotsymbolen.

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Nu direct Arabian Nights spelen

Het Wild symbool is een Arabier en kan alle andere symbolen, behalve de scatters, vervangen om zo winnende combinaties te maken. Het  scatter symbool, een magische lamp, levert ook extra prijzen op en bovendien een multiplier. Draai je deze, dan zal hij de rest van de rol bedekken en worden je winsten vermenigvuldigd met 5. Draai je 3 scatters, dan verdien je bovendien 15 gratis spins. Tijdens de Free Spins modus wordt je winst verdrievoudigd en kan je ook weer nieuwe gratis spins winnen.

Hoe win je de jackpot van Arabian Nights?

Bijzonder aan Arabian Nights is dat je er, afhankelijk van bij welk casino je speelt, zowel een lokale jackpot als een gekoppelde netwerk jackpot mee kunt winnen. Als je speelt kun je altijd de hoogte van de bedragen in de jackpots zien. Daarnaast is er bij dit spel altijd een gegarandeerde jackpot uitbetaling, zowel bij de gekoppelde als bij de lokale jackpot, van minstens € 125.000,-. Maar natuurlijk is dit bedrag dus altijd hoger; het gemiddelde bedrag dat met de jackpot van dit spannende videoslot wordt gewonnen is maar liefst 1,8 miljoen!

Om de jackpot met ‘Arabisch goud’ te kunnen winnen, is er geen extra bonusspel. Het enige dat je hoeft te doen is 5 wild symbolen draaien en bovendien spelen met de maximale inzet, zo simpel is het! En mocht je 5 wild symbolen draaien terwijl je niet maximaal hebt ingezet, dan is de prijs ook nog altijd hoog; 10.000 munten!

Arabian Nights is dus een spel dat sterk en mooi is in zijn eenvoud. Juist doordat het niet zo ingewikkeld is, is het ook een  ideaal spel voor spelers die nog niet zo vaak videoslots hebben gespeeld en waarvoor andere slots nogal onoverzichtelijk lijken. Zo heeft iedere speler van elk niveau de kans om de jackpot te winnen en de Arabische droom werkelijkheid te maken, zonder dat daar een geest uit een lamp aan te pas hoeft te komen…..!