Hall of Gods

hall_of_gods.jpgHall of Gods  is een ‘goddelijk’ videoslot met maar liefst 3 jackpots die je kan winnen tijdens het bonusspel. Het thema van dit slot is de Noorse mythologie en op de rollen vind je dan ook symbolen van verschillende Scandinavische machtige Goden en Godinnen. De mysterieuze soundtracks en de geluidseffecten zorgen dat je helemaal opgaat in een wereld waarin je de draak moet verslaan en waarbij je dan hulp krijgt van de Noorse goden Loki, Ordin en Freya. Andere symbolen op de rollen zijn wapens, hamers en andere zaken die je nodig hebt om de grote jackpot te kunnen winnen. De jackpots die je met dit spel kunt winnen zijn de Mini jackpot met een vast minimum bedrag van € 100,-, de Midi Jackpot met een vast minimum bedrag van € 500,- en natuurlijk de Mega Jackpot die kan oplopen tot wel een paar miljoen Euro!

Spelopbouw en details

Hall of Gods is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Er zijn 5 inzetniveaus en 6 muntwaarden waar je uit kunt kiezen en daarmee is de minimum inzet  € 0,20 en de maximum inzet € 50,-. Uitbetalingspercentage is 96.5% en er zijn Scatters, Wilds, Expanding Wilds, Free Spins en natuurlijk het spannende bonusspel.

Het wild symbool is een draak en dat kan alle andere symbolen vervangen (m.u.v. bonussymbool en scatter) zodat je snel winnende combinaties kunt vormen. De Wild wordt een Expanding Wild en spreidt zich uit over de hele rol op rol 2,3 en 4, als het een winnende lijn voltooit. Daardoor heb je natuurlijk nog meer winkansen. Het scattersymbool wordt afgebeeld als een paar zwarte raven en deze leveren free spins op. Draai je 3 Scatters, dan krijg je 10 gratis spins, bij 4 Scatters krijg je er 15 en bij 5 Scatters mag je 20 keer gratis draaien. De winsten die je maakt tijdens de Free Spins modus wordt verdrievoudigd.

Probeer zelf het spel; GRATIS!

Spelen

Ideal Nu Spelen voor echt geld!

Het bonus spel en de jackpots

Om kans te maken op een jackpot van Hall of Gods, moet je het bonusspel spelen en om dáár weer kans op te maken, moet je met het maximaal aantal winlijnen spelen. Een belangrijke rol hierbij spelen de bonussymbolen; als je er 3 draait wordt de bonusmodus geactiveerd. Je wordt dan doorgestuurd naar een  scherm met 15 schilden die je kapot moet slaan met de hamer. Als je 3 dezelfde symbolen hebt, win je de prijs die deze vertegenwoordigen; dat kan een mooie geldprijs zijn, maar ook 1 van de vette bonussen!