Geisha Wonders

Geisha WondersGeisha wonders is net zoals Tiki Wonders en Icy Wonders een progressief video slot van Net Entertainment. Het is een gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 30 win-lijnen. Deze winlijnen zijn verstelbaar en kun je dus ook aanpassen tussen de 30 en de 1. De gokkast is erg populair en eenvoudig om te begrijpen en dus om te spelen.

Zoals bij meer Netent slots, is deze gokkast in een bepaalde sfeer gegoten en zoals de naam al doet vermoeden is dat bij Geisha Wonders in Japanse sfeer. Je bevindt je in een prachtige Japanse tuin en hoort een rustgevend Japans riedeltje. De symbolen op de rollen bestaan uit theepotten, ventilatoren, kleine bomen, Koi Karpers, en lampionnen in prachtige kleuren. Ook zie je veel verschillende Japanse tekens op de vijf rollen voor je. Deze animaties en geluiden zijn zoals het een Netent video slot betaamt, van hoge kwaliteit.

Probeer gratis Geisha Wonders!

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Nu direct Geisha Wonders voor echt geld spelen!

Progressieve jackpots

Gheisa wonders bevat de volgende progressieve jackpotten ; de Mega-Wonder Jackpot en de Wonder Jackpot. De jackpot wordt immers gevuld met een klein deel van de inzet van iedere speler die op dit videoslot, waar ook ter wereld speelt. Dus als jij het spel speelt, zal de jackpot steeds meer oplopen. Hoe meer winlijnen je inzet op de Geisha Wonders, hoe groter de kans is dat je wint.

Wild symbolen en scatter symbolen

Ook deze Netent gokkast kent een wild symbool. Dit is een Boeddha en deze vervangt alle symbolen. Er komen ook scatter symbolen voor en die zien eruit als een Japanse vrouwtje met een paraplu, dit zijn de Geisha’s, waarbij scatter geschreven staat. Win je scatters, dan kan je dit free spins opleveren. Als je 3 van deze scatter symbolen willekeurig over je rollen krijgt dan heb je 10 free spins gewoon, heb je 4 Geisha’s in beeld, dan win jer er 20 en bij 5 heb je er 30. Staat er een scatter symbool naast een winnende combinatie, dan wordt deze ook nog eens verdubbeld. Zo zijn er buiten de progressieve jackpot nog veel meer kansen om met hoge prijzen het videoslot te verlaten.

Jackpot symbool

En natuurlijk is er ook een jackpot symbool. Deze komt in deze gokkast voor in de vorm van sterren. Deze is zonder twijfel het leukste om in beeld te krijgen. Als je er 3 op een actieve inzet lijn krijgt, zal het bonusspel worden geactiveerd. Wanneer je vijf jackpot symbolen krijgt op een winlijn, dan win je de Mega Wonder Jackpot. Krijg je er vier, dan win je de Wonder Jackpot.

Inzet

Geisha Wonders is een populaire gokkast omdat je al met een lage inzet kunt spelen en veel punten kunt verdienen. Je kunt al vanaf 0,01 al inzetten en dat kan al de moeite zijn, want ook met dit kleine bedrag heb je de mogelijkheid om een mooi prijzenbedrag bij elkaar te spelen en zelfs een kans te maken op één van de jackpotten.

Dit alles maakt dat Geisha Wonders een zeer leuk en lucratief spel om te spelen! Ga het eens proberen en waag de gok!