Tiki Wonders

Tiki WondersWaan je in een heerlijke Hawaiiaanse sfeer en speel Tiki Wonders!

Deze kleurrijke gokkast is op de markt gebracht door NetEntertainment en staat garant voor een mooi design en vele uren speelplezier. Deze gokkast neemt je mee naar een prachtig tropisch strand met een vulkaan op de achtergrond en je hoort, om het helemaal relaxed te maken, een kabbelend beekje en fluitende vogeltjes.
Op de rollen verschijnen prachtige exotische symbolen zoals; hagedissen, surfers, schildpadden, dolfijnen en heerlijk cocktails. Een charmant Hula meisje en een Hawaiiaanse surfer helpen bij het creëren van winnende combinaties.

Deze gokkast heeft vijf rollen en dertig win lijnen in vier verschillende win niveaus. Veel kans op winnen dus! Wanneer je kiest om maximaal in te zetten dan speel je op alle inzetlijnen op het hoogste inzetniveau. Je inzet per draai is dan vierentwintig euro. Door de 5 rollen te laten draaien, maak je kans op twee jackpotten genaamd de Wonder Jackpot of de Mega Wonder Jackpot.

Probeer gratis Tiki Wonders

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Nu direct Tiki Wonders voor echt geld spelen!

Symbolen

Tiki wonders heeft wild symbolen. Dit is zijn surfers. Dit wild symbool kan andere symbolen vervangen op de rollen. Een rij met wild symbolen kan je al gauw 10.000 punten opleveren.
Ook kent Tiki wonders scatter symbolen. Dit is zijn charmante Hula meisjes. Als je deze scatter tegenkomt op je rollen kan dit gratis spins opleveren. Bij drie scatters ontvang je 10 gratis spins, bij vier scatters ontvang je 20 gratis spins en bij vijf scatters 30 gratis spins.

Het jackpot symbool

Als er een ster verschijnt op de overige symbolen op de rollen, dan heb je te maken met het jackpot symbool. Heb je 5 van die sterren op je scherm staan, dan win je de Mega Wonder Jackpot. Krijg je 4 sterren op willekeurige symbolen te zien dan win je de Wonder Jackpot. Deze jackpotten kunnen oplopen tot wel tienduizenden euro’s omdat ze progressief zijn. Dat wil zeggen dat ze kunnen aangroeien doordat dit ene spel in veel Casino’s over de hele wereld wordt gespeeld en elke inzet dus in dezelfde Jackpot terecht komt. Elke speler die meespeelt, waar ook ter wereld, zorgt er dus voor dat de jackpot steeds hoger zal oplopen.

Inzet

Per speelronde is het mogelijk om 1 tot 4 munten in te zetten. Hoe meer je inzet per speelronde, hoe groter de kans wordt dat je een jackpot kunt winnen. Tiki Wonders kent twee goed gevulde jackpotten. Je kunt inzetten vanaf €0,01 tot een maximum van €60.

Auto play functie

Als je niet de hele tijd zelf op de knop van draaien wilt drukken, is er een mogelijkheid op een auto Play functie in te schakelen. Hiermee kun je het aantal spins aangegeven dat het spel automatisch moet spelen. Maar, ook kun je de voorwaarden aangegeven wanneer deze functie bijvoorbeeld weer moet worden uitgezet. (bv het winnen van de jackpot of het verliezen van een bepaalde geldsom)

Ga ook eens een gokje wagen en speel de Tiki Wonders gokkast eens. En wie weet win jij wel één van de jackpotten. In ieder geval heel veel succes!