Mega Fortune

Als je droomt van rijkdom en je hoopt een keer een grote slag te slaan, dan is Mega Fortune jouw spel! Met dit videoslot, dat in alles de sfeer van rijkdom en luxe uitstraalt, kan je namelijk maar liefst 3 jackpots winnen, waarvan de grootste Mega Fortune jackpot zomaar een paar miljoen kan bevatten!

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Nu direct Mega Fortune voor echt geld spelen!

Spelopbouw en details

mega_fortune.jpgMega Fortune is opgebouwd uit 5 rollen, 3 rijen en 25 vaste winlijnen. Het inzetniveau en de muntwaarde kan je van te voren instellen. Minimum inzet is daarmee €0,25 en maximum inzet  € 50,-. Het uitbetalingspercentage van dit spannende slot is 96,4%. Er zijn Free Spins, Wilds, Scatters, Multipliers en re-spins en een spannend Bonus Spel met progressieve jackpots.

Het WILD symbool kan alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de scatters en bonussymbolen, en levert al winst op vanaf 2 dezelfde symbolen op een actieve winlijn. Bij Mega Fortune zijn de champagnefles en de glazen het Scatter symbool. Draai je 3 of meer Scatters, maakt niet uit op welke positie, dan activeer je de Free Spin modus en daarin kan je ook weer nieuwe scatters draaien. De winst die je tijdens de Free Spins modus krijgt, wordt met een bepaald getal vermenigvuldigd en draai je nog meer scatters, dan loopt dat nog verder op tot maximaal x5. Wil je weten hoeveel free spins je krijgt en hoe groot de multiplier is, dan kan je op het scatter symbool klikken.

Het Bonusspel en de jackpots

Natuurlijk is het je bedoeling om één van de progressieve jackpots te winnen. Om die droom waar te maken, moet je zorgen dat je snel in de bonusmodus terecht komt. Als je drie bonussymbolen draait op een actieve winlijn (van uiterst links naar rechts), dan wordt het bonusspel automatisch gestart. Daarmee kan je vette credits winnen, maar ook 1 van de 3 jackpots; de Rapid Jackpot, de Major Jackpot of de grote Mega Jackpot!

Het bonusspel is een soort Rad van Fortuin, dat bestaat uit 3 wielen. Je moet op STOP klikken om het rad te laten stoppen en te kijken wat je wint, net als bij de klassieke versie van Rad van Fortuin. In het eerste, het buitenste, rad kan je credits winnen of een pijl waarmee je doorgaat naar het volgende rad. Bij het tweede rad maak je kans op nog hogere credits, het volgende rad, of de  Rapid jackpot! Bij het derde zijn het wederom hogere credits die je kunt winnen, of de Major jackpot óf je gaat door naar het middelpunt van het rad waarmee je de Mega Jackpot wint!