Super Lucky Frog

Super Lucky FrogJe hebt geen kans om de kikker te veranderen in een prins bij het spelen van deze gokkast, maar er is zeker wel een zeer reële kans dat je een aantal zeer royale uitbetalingen gaat winnen! Begeef je in een fantastische sprookjeswereld van verschillende grote bomen, mooie plantjes en sprookjes achtige figuren en neem deel aan drie progressieve jackpots door deze Super Lucky Frog gokkast te spelen.

Deze grappige gokkast van Netent kun je spelen bij veel online Casino’s. Super Lucky Frog is een 5-rollen en 25 lijnen video gokkast. Dit betekent dat er vijf spinnen rollen van waaruit je winnende combinaties kan vormen. Wanneer de rollen stoppen, controleert de computer de combinaties van symbolen langs elke actieve winlijn.

Speel Super Lucky Frog; GRATIS!

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Nu direct Super Lucky Frog voor echt geld spelen!!

Symbolen

De Super Lucky Frog gokkast beschikt over Scatter symbolen, Wild symbolen, drie progressieve jackpots, en een Free Spin Bonus spel met 3x keer de multiplier waarden voor alle winnende combinaties.

* Scatter symbolen

Een fee is in deze gokkast een scatter symbool. Dit betekent dat dit symbool overal kan voorkomen over de vijf rollen om winnende combinaties te vormen, op voorwaarde dat twee of meer van de fee scatter symbolen verschijnen. Heb je drie of meer van deze fee scatter symbolen ergens op de vijf rollen dan wordt er een free spin bonus spel geactiveerd.

  • 3 Scatters – 10 Free Spins
  • 4 Scatters – 20 Free Spins
  • 5 Scatters – 30 Free Spins

* Wild symbolen

Warrior Elf is een wild symbool in dit spel. Dit betekent dat dit symbool fungeert als vervanging voor reguliere symbolen om winnende combinaties te vormen. Meerdere Warrior Elf symbolen op een actieve winlijn vormen winnende combinaties, hierdoor maak je veel meer kans op winst en kan je leuke prijzen winnen.

* Bonus symbolen

Zonder twijfel is het Bonus symbool in dit spel het leukste om in beeld te krijgen. Dit is een kikker. Als je er 3 op een actieve inzet lijn krijgt, zal het bounsspel worden geactiveerd. En dan maak je kans op één van de drie progressieve jackpots of geld. Je zal een soort Rad van Fortuin in beeld krijgen en met wat geluk sleep je een mooie geld prijs in de wacht.

Coupures

In elke spelronde kun je uit verschillende muntwaarden kiezen. Je kunt per inzetlijn 1-4 munten inzetten, en dat voor maximaal 25 winlijnen. De minimale inzet is één munt op één lijn. De maximale inzet is vier munten op alle 25 inzetlijnen (in totaal 100 munten).

 Progressieve jackpots

Je kan op 3 verschillende progressieve jackpotten winst maken. Dit kan bij de Super, de Lucky en de Frog. Bij het verschijnen van 3 of meer bonussymbolen op een win lijn kom je bij het rad van fortuin terecht. Hier mag je aan draaien en maak je kans op de 3 jackpotten of andere prijzen. De jackpot kan bij deze gokkast erg snel oplopen omdat de Super Lucky Frog gokkast een razend populair spel is onder veel online gokkers ter wereld.

Deze gokkast heeft dus allemaal leuke extra’s die het spelen net wat leuker maken.

Probeer het eens uit!