Cosmic Fortune

Cosmic FortuneCosmic Fortune is een grappig en spannend videoslot met allemaal vreemde ruimtewezens. Het spel werkt met de bekende Avalanche functie; er zijn dus geen echte rollen, maar de kosmische symbolen lijken naar beneden te vallen. Winnende combinaties exploderen en maken zo weer ruimte voor nieuwe symbolen, die als een lawine naar beneden vallen, waardoor je nog meer kunt winnen. Daarnaast maak je in het bonusspel kans op 1 van de 5 (!) jackpots!

Gratis Cosmic Fortune spelen!

Ideal Nu direct Cosmic Fortune spelen

Spelopbouw en details

Het spel is opgebouwd uit 5 ‘rollen’, 3 rijen en 15 vaste winlijnen. Daarbij kan je kiezen uit 10 inzetniveaus en 6 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 0,50, daarmee is de minimum inzet dus € 0,15 en de maximum inzet € 75,- . Het uitbetalingspercentage is 96,6%. Cosmic Fortune omvat Scatters, Wilds, een Free Falls modus met bonusspel en een jackpot bonusspel waarbij je maar liefst 5 jackpots kunt winnen.

De Wild symbolen zijn te herkennen aan de futuristisch gevormde W en vervangen alle andere symbolen, m.u.v. de Scatters, die weer te herkennen zijn aan de futuristisch gevormde S. Als je 3 of meer Scatters draait, het maakt niet uit op welke positie, dan wordt de Free Falls modus automatisch geactiveerd. 3 Scatters leveren 10 Free Falls op, 4 Scatters 15 en bij 5 Scatters krijg je 20 gratis Falls.

Het Free Falls Bonusspel en het Jackpot Bonusspel

De Free Falls modus is anders dan je van andere Free Spins gewend bent; je kan namelijk niet nog meer Free Falls winnen tijdens deze modus en de winsten die je maakt worden uitbetaald in knikkers. Als alle Free Falls op zijn, dan opent automatisch het Free Falls Bonusspel en de knikkers die je tijdens de Free Falls hebt gewonnen, worden nu vanuit een ruimteschip dat boven in het scherm heen en weer vliegt naar beneden gegooid.

De knikkers kunnen terechtkomen in een van de potten met geldprijzen (de waarde daarvan wordt bepaald door het inzetniveau en muntwaarde waar je mee speelde), maar ook in de bonuspot. Vallen er 3 knikkers  in de bonuspot, dan ga je door naar het Jackpot Bonusspel. Ook daar worden de knikkers die je gewonnen hebt naar beneden gegooid vanuit een ruimteschip en ook nu kunnen ze in de verschillende geldpotten vallen (die uiteraard meer opleveren dan in het Free Falls Bonusspel), maar ook in die voor de 5 verschillende jackpots. Op die manier kan je dus één van de vette jackpots winnen!

Cosmic Fortune Jackpots

Er zijn 3 lokale, progressieve jackpots en 2 ‘vaste’ jackpots waarvan de hoogte wordt bepaald door het niveau waarop je inzet. Van laag naar hoog kan je de volgende jackpots winnen:

  • De Rapid Jackpot: vaste jackpot t.w.v € 100 (indien gespeeld wordt op het hoogste niveau)
  • De Mini Jackpot: vaste jackpot t.w.v. € 500 (op hoogste niveau)
  • De Midi Jackpot: progressieve jackpot (verwachte waarde rond € 4.000)
  • The Major Jackpot: progressieve jackpot (verwachte waarde rond € 13.500)
  • The Mega Jackpot: progressieve jackpot (verwachte waarde van ongeveer € 100.000)