Caribbean Stud Poker

Caribbean Stud Poker wordt heel veel gespeeld, zowel bij de echte als bij de online casino’s. De online variant van Netent is helemaal populair en dat komt onder andere door de lekker grote, progressieve jackpot die je er mee kunt winnen!

Spelopbouw en details

caribbean_stud_poker.jpgNet zoals altijd het geval is bij Poker, wordt ook Caribbean Stud Poker met een gewoon pak kaarten gespeeld. Winnende combinaties vorm je aan de hand van de standaard pokerhanden. Inzetten kan met fiches met een waarde van € 1,5 tot € 10, daarbij kan je meerdere keren inzetten en combinaties maken. Minimum inzet is € 1,- en maximum inzet € 40,-. Uitbetalingspercentage is 94,97%.

Als je gaat spelen, krijgen jij en de dealer krijgen elk vijf kaarten. De dealer legt 1 kaart open en laat de andere vier gesloten. Jij moet nu aan de hand van jouw kaarten beslissen of je wil inzetten (ante) of dat je wil passen (fold). Als je past, raak je de inzet kwijt en als je wil inzetten, moet je de originele inzet verdubbelen.

Poker Handen

Om Caribbean Stud te kunnen spelen, moet je natuurlijk wel een beetje de spelregels kennen. Belangrijk daarbij is kennis van de zogenaamde pokerhanden. Hieronder hebben we die voor je op een rijtje gezet:

  • Royal Flush; 5 opeenvolgende kaarten tot en met de Aas
  • Straight Flush; 5 opeenvolgende kaarten, dezelfde soort
  • Four of a kind; 4 kaarten met dezelfde waarde en 1 andere kaart
  • Three of a kind: drie kaarten met dezelfde waarde en 2 kaarten van verschillende waarde
  • Full House; 3 gelijkwaardige kaarten plus twee gelijkwaardige kaarten
  • Flush; 5 kaarten van dezelfde soort (dus bijvoorbeeld 5 x ruiten)
  • Straat; 5 opeenvolgende kaarten van verschillende soorten
  • Twee paren
  • Paar
  • Aas + Heer

Caribbean Stud Poker gratis spelen

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Nu direct Caribbean Stud Poker spelen voor echt geld!

Jackpot

De Caribbean Stud Poker jackpot kan je alleen maar winnen als je er op hebt ingezet. Links in het scherm kan je de jackpot zien staan en zien stijgen met elke inzet van spelers. Als je op de jackpot hebt ingezet win je de gehele jackpot als je een Royal Flush hebt. Met een Straight Flush win je 2500:1, Four of a kind 250:1, Full House is goed voor 100:1, een Flush levert je 25:1 op en Three of a Kind: 5:1. Als iemand de jackpot heeft gewonnen, is hij niet leeg, want hij blijft altijd op een basisbedrag staan. Zo win je altijd een mooi bedrag!