Mega Joker

mega_joker.jpgMega Joker is een klassiek videoslot en heeft dezelfde symbolen en spelregels als de gokkast die je speelt in de horeca en casino’s. Dit videoslot heeft een leuk hoofdspel, een extra en heel spannend Supermetersspel én een progressieve jackpot waarmee je een Mega prijs kunt winnen!

Spelopbouw en details

Mega Joker is opgebouwd uit 2 maal 3 rollen met 3 rijen en 5 winlijnen. Je kunt daarbij kiezen uit drie muntwaarden (€ 0,10, € 0,20 of € 1,-) en 2 verschillende inzetten; namelijk 1 of 10. De minimum inzet is daarmee dus € 0,10 en de maximum inzet € 10,-. Het uitbetalingspercentage is 99% en het spel heeft een basisspel, een Supermeterspel en een progressieve jackpot.

Basisspel

Het basisspel speel je op de onderste set rollen. Je begint met het instellen van je muntwaarde en inzet. Je kan met 1 of met 10 munten spelen. Zet je maar 1 munt in, dan wordt er ook maar 1 winlijn geactiveerd en alle winst die je maakt, wordt automatisch geïncasseerd. Om kans te maken op de jackpot moet je echter met 10 munten spelen in het basisspel en hetzelfde geldt om door te kunnen gaan naar het Supermeterspel moet je op maximaal niveau spelen. Met 10 munten speel je automatisch met 5 winlijnen.

Mega joker gratis spelen

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Nu direct Mega Joker voor echt geld spelen!!

Supermeterspel en de jackpot

Om vette prijzen te winnen, moet je het Supermeterspel spelen. Je speelt dus met een inzet van 10 munten om naar het Supermeterspel op de bovenste set rollen door te kunnen gaan. Daar kan je 20, 40, 100 of 200 munten inzetten. De credits die je hier wint, worden bij de Supermeter opgeteld.

Om de Mega Joker jackpot te kunnen winnen, moet je dus ook in met de maximale muntwaarde spelen in het basisspel. Het enige dat je hoeft te doen is 3 jokers te draaien op een actieve winlijn en de Joker zal dan de progressieve jackpot naar jouw account overhevelen. Je hoeft dus geen speciaal bonusspel te spelen en het is dan ook belangrijk te weten dat alleen de onderste set rollen kans geven op de jackpot. In het Supermeterspel is dat niet mogelijk, ook al geven de rollen 3 jokers. Mocht dat gebeuren, dan krijg je natuurlijk wel een dikke prijs; 2000 credits, het maximale wat je na de jackpot kunt winnen.

Overigens kan je zien wat de huidige waarde van de jackpot is in het vakje onderin je scherm. De waarde daarvan heeft wel een vertraging van 30 seconden, wat in theorie betekent dat net iemand de jackpot voor je neus heeft weggepikt, maar meestal komt het erop neer dat de stand nog hoger is dan op dat moment is weergegeven.